Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » A júliusi ECL nyelvvizsga...

A júliusi ECL nyelvvizsga eredmények tényleg előbb fenn lesznek mint 30 nap, mert aki szeptemberbe megy egyetemre annak július 8. -ig kell a pontok miatt?

Figyelt kérdés
2010. jún. 24. 23:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Sajnálom, de július 8-ig a bizonyítványoknak kéne fentlenni. Ha júliusban teszed a vizsgát, örülhetsz, ha szeptemberre megkapod a papírt róla. Akik áprilisban tették le, még azok sem kapták meg.. csak az eredményt tudják.. sajnálom ha emiatt nem vesznek majd fel, de utána kellett volna nézned, és hamarabb vizsgázni menned..
2010. jún. 24. 23:55
 2/4 anonim ***** válasza:

hát azt már tényleg buktad... kb. 2 hónap mire megkapod.

előző: én áprilisban csináltam és már megkaptam :)

2010. jún. 25. 11:08
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem semmi gond,mert csak jövőre felvételizek.Csak már nagyon várom, hogy megtudjam sikerült-e?
2010. jún. 25. 12:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Másik válaszoló: merre laksz? én is raktam belőle egy szóbelit, de még nem jött meg. bár azóta máshonnan már megvan, de mégis kicsit zavaró, hogy semmi.
2010. jún. 25. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!