Hol frissíthetném fel angol nyelvtudásomat, ha az erősen megkopott? Nem találok így állást.
Van középfokú nyelvizsgám angolból, de már tizenéve csináltam. Azóta egy munkahelyen sem kérték. Most váltanék és mindenhol tudni kellene angolul. Én meg már sokat felejtettem és a bátorságom is elszállt. Tudom, hülyeség, de valahogy ki kellene csalogatni belőlem. :) Melyik nyelviskola foglalkozik ilyesmivel? Tehát nem nyelvizsgát akarok, csak gyakorlatilag angolul tudni. :) Esetleg az is praktikus lenne, ha munkahelyi szituációk is lennének. Pl. telefont felvenni, ügyféllel angolul beszélni, üzenetet átadni, problémát megoldani. Személyesen kávéval kínálni... nem is tudom. Szóval ami egy munkahelyen kellhet.
Tudtok ilyen helyet, ahol nem a nyelvi tesztekre, hanem a valós nyelvtudásra mennek rá a tanárok. Ráadásul olyanok, hogy rá tudnak venni, hogy megszólaljak. :)
"Melyik nyelviskola foglalkozik ilyesmivel?"
Elvileg mindegyik: odamész, csinálsz egy szintfelmérőt, aztán hagyod, hogy tanítsanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!