Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Befizettem a nyelvvizsgát...

Befizettem a nyelvvizsgát novemberre ( telc) a következő időpontra ( február ) lehet halasztani?

Figyelt kérdés
2018. okt. 2. 19:23
 1/2 anonim ***** válasza:
48%

Mit tegyek, ha a jelentkezésemet már leadtam, de mégsem tudok a vizsgán részt venni?

Vizsgahalasztásra a vizsgát megelőzően a Vizsganaptárban rögzített időpontig van lehetőség, ennek díja 5000 Ft. Kérelmet benyújtani felhasználói fiókján keresztül, vagy kinyomtatott űrlap segítségével lehetséges. Vizsgahalasztás kérhető bármelyik vizsgaidőpontunkra, vagy halaszthat bizonytalan időre is, ebben az esetben kérjük, figyelje a honlapunkon található jelentkezési határidőket, és azokat betartva e-mailben jelezze, hogy melyik vizsgára szeretne jönni.

2 másodperc volt megtalálnom.. tényleg ennyire nehéz? telc nyelvvizsgát akarsz halasztani, de annyi sem jutott eszedbe hogy megnézd a telc oldalán?

2018. okt. 2. 19:57
 2/2 A kérdező kommentje:

Igen telc nyelvvizsgát akarok mivel szeretnék normálisan felkészülni és nem én fizettem be hanem az én adataimmal a szüleim h menjek már de "feleslegesen " nem szeretnék.

Sok bonyolult dolog van most a munkahelyváltással, sulival kapcsolatban nem jutott eszembe h fent lehet gndoltam hátha valaki már csinált ilyet... köszönöm a választ!

2018. okt. 3. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!