Spanyol nyelvű könyveket hol találok budapesten?
Figyelt kérdés
Regényeket, meséket keresek.
A di-plant idegennyelvű boltban gyér a kínálat és elég drágák is.
Könyvesboltokban pedig főleg csak tankönyveket láttam.
2018. szept. 27. 16:28
1/7 grafno válasza:
Ha Budapesten nem is de az interneten minden fenn van.
2/7 A kérdező kommentje:
Na ne mond,tényleg?
Jobban preferálom a kézbe vehető könyveket. :)
2018. szept. 27. 17:14
3/7 anonim válasza:
Én szoktam látni Libriben és Lírában is idegen nyelvű és köztük spanyol regényeket is.
Tipp, ha nagyon nem találsz, érdemes külföldről rendelni (pl ebay) töredék áron kapod meg.
4/7 anonim válasza:
Libra books. Rákóczi téri megállótól nem messze van a bolt.:) olnine is van, le lehet ellenőrizni a kínálatot: nyelvkonyvbolt.hu . Jó bolt, sok könyv van, de lehet, hogy drága kicsit. (Az orosz az, nem tudom, mi a helyzet a spanyollal)
5/7 anonim válasza:
En epp kint vagyok spanyolorszagban, ha osszegyul tobb ember akkor megveszem nektek a konyveket es feladom postan egy valakinek a cimere, o pedig szetossza koztetek. Csak szervezes kerdese.
7/7 anonim válasza:
Illetve hat egyenkent is elkuldhetem ha valakinek megeri a futar szolgalat hogy csak 1 db konyvet rendel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!