Van köztetek olyan, aki igazán jól tud angolul és szívesen lefordítaná nekem ezt?
Megjegyzem, fiúnak szól. Ezt azért írom mert az angolban nem mindegy (she/he). Sajnos én nem tudok eléggé angolul még ahhoz, hogy lefordítsam helyesen. Ezt kellene;
Nem tudom mikor voltam utoljára ennyire boldog. Ezt az érzést nem lehet leírni. Köszönöm neked, hogy felejthetetlenné tetted ezt a napot! Te vagy a legnagyobb motivációm az életben, te vagy a hősöm, szeretlek mindennél jobban! Soha ne adjátok fel az álmaid!
Nemetes vagyok igy a gyenge angolommal ennyire telt, erthetonek mondanam, de dolgozatnak ne add be ha kettesnel jobb jegy kell.
I don't know when was the last time when I was so happy like now. This feeling is indescribable. Thank you for making this day unforgettable. You're my greatest motivation in life, you're my hero, I love you more than anything else. Never give up your dreams.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!