Aki egyszerre több nyelvet tanul/tanult (lehetőleg sulin kívül)?
Figyelt kérdés
Melyik módszer vált be nektek jobban; egyszerre kezdeni mindet az alapoktól, vagy egy kis időeltolódással?
(Az általam kinézett 3 nyelv szerencsére nem igazán keverhető össze, azért ez gondolom hatalamas segítség)
2018. szept. 15. 09:36
1/1 anonim válasza:
Kicsit ülepedni kell hagyni az alapokat szerintem. Viszont 1 hónap után, vagy ha nagyon intenzíven foglalkozol vele, még hamarabb el lehet kezdeni egy másik nyelvet.
Én az Assimil könyvekből tanulok. Ott, amikor túljotottam az első 10 leckén úgy, hogy mindent tudtam, akkor kezdtem másik nyelvet.
Máskülönben egyszerre is kezdheted, nem fogod összekeverni őket, ha egyik nap egyikkel másik nap másikkal foglalkozol, de lasabb lesz a haladásod az elején, ami visszavethet a motivációból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!