Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mikor lehet visszaigényelni a...

Mikor lehet visszaigényelni a nyelvvizsga díját?

Figyelt kérdés

Azzal tisztában vagyok, hogy 35 év alatt, ha sikeresen letesszük a vizsgát, akkor visszaigényelhető a díja. Akkor is vissza lehet igényelni, ha elsőre nem sikerül a vizsga, viszont második próbára már igen (természetesen, csak a sikeres vizsga díja, nem pedig mindkettőé)?

A válaszokat előre is köszönöm.

2018. szept. 3. 11:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Amikor befizeted az összeget, akkor számlát kell kérned, hogy bizonyítani tudd a befizetest, majd a sikeres nyelvvizsga után ki kell tölteni egy nyomtatványt, amivel vissza tudod igényelni a vizsgadijat, ezt a nyelvvizsga honlapján már fel szoktak tüntetni, hogy milyen nyomtatványt és hova kell elkuldeni.
2018. szept. 3. 13:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Ja és akkor is vissza lehet, ha már próbálkoztal előtte :)
2018. szept. 3. 13:57
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, ezt jó tudni, illetve így egy kicsit megnyugodtam, nyilván jó lenne, ha elsőre sikerülne, de így nem kell félnem, hogy ha az első vizsgát elszúrnám, akkor utána már sohasem igényelhetem vissza a díjat. Még egyszer köszönöm. Ez sokat segített most nekem.
2018. szept. 4. 05:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!