Angolul pontosan hogy van az, hogy megoszthatom a kèped? Vagy szimplán engedèlyt kèrek, hogy megoszthatom a kèpèt valakinek?
Figyelt kérdés
Van egy modelles instagram oldalam, ahol engedèllyel amatőr modellek kèpeit töltöm fel ès többnyire külföldiek. Szòval, angolul hogy kèrhetek engedèlyt, hogy feltölthetem-e a kèpèt?2018. aug. 14. 06:47
1/5 anonim válasza:
I want (would like) to share your pictures on my Instagram page. Would you please allow it?
Mondjuk nem biztos, valaki javítsa.
2/5 anonim válasza:
Én szimplán ezt írnám:
May I share your picture on my Instagram profile? (Az utsó szóban nem vagyok biztos, nem ismerem az Instát és a nyelvét, mik is vannak ott .)
Would you allow me to share... még udvariasabb talán.
3/5 anonim válasza:
I’ll fuckin share your photo and there’s nothin you can do about it bitch! I want the whole world to nut to your perfect tiddys and your beautiful ass! You’re perfect open bobs and vagene!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!