2018 Július Origo Nyelvvizsga. Aki most volt kapott már eredményt?
Figyelt kérdés
2018. júl. 27. 22:39
11/12 anonim válasza:
Szerintem, ha megtekinted a dolgozatod az még díjtalan, és ha látod, hogy van esély, akkor kérjél felülvizsgálatot (annak meg ugye díja van), de lehet, hogy a határidők fedik egymást. Azonban, ha látod, hogy mit rontottál, akkor abból tudsz tanulni. Anno én másik nyelvből kértem és nem kaptam egy db plusz pontot sem, de ez évekkel ezelőtt volt, azóta lehet más a helyzet.
12/12 anonim válasza:
Ahogy olvastam, 4 pontot nem nagyon lehet összeszedni felülvizsgálattal, 1-2 pontnál még talán van esély. Ettől függetlenül egy próbát talán megérhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!