Mit választanátok? Miért? (Bővebben lent)
Sziasztok!^^
Az a nagy helyzet, hogy most következik a 8. évem a suliban, ezért is el kell döntenem, hogy milyen 2. idegen nyelvet fogok tanulni a jövőben. 😄
Eddig angolra jártam, így ezt nem tudom választani. Az iskolában tanulható nyelvek az angolon kívül: kínai, spanyol, német, francia.
A kínai nem áll közel a szívemhez, mert az egyetlen kínai tanárnő angolul tartja az órákat, emellett az írásjelek tanulása sem olyan kedvrevaló számomra.
Jelenleg a francia és a német között dilemmázom, egyelőre nem tudok dönteni, de még a spanyolról sem mondtam le teljesen...
Még nincsenek olyan nagyszabásü terveim, hogy külföldre utazzak (így hát azt se tudom, hogy ha ez megvalósulna, akkor hova mennék), szóval ez sem navigál el a nyelv-választásban.
Milyen tapasztalaitok vannak ezzel a 3 nyelvvel kapcsolatban? Szerintetek melyik lenne a legelőre mutatóbb?
Előre is köszi a válaszokat (és hogy elolvastátok a hosszú kifejtésemet)! ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!