Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Corvinus típusú német nyelvviz...

Corvinus típusú német nyelvvizsgát csinált már valaki?

Figyelt kérdés

Szeretnék német nyelvvizsgát, B2 középfokút, és a Corvinus típusút választottam.

Érdeklődnék hogy aki már csinált ilyet, mi a tapasztalat a corvinusról ? pl: szóbelin a vizsgáztatók milyenek ? Nagyon belemennek a részletekbe ? vagy csak akkor ha nem tudom mitbeszélek ?

válaszokat előre is köszönöm.

2018. júl. 8. 17:06
 1/8 anonim ***** válasza:
20%
Menj c1-re, b2-je már mindenkinek van
2018. júl. 8. 18:27
 2/8 anonim válasza:
74%

én januárban csináltam németből a b2-t, meg voltam elégedve

szóbelin marha rendesek voltak, segítettek ha elakadtam, vagy nem jutott hirtelen egy szó eszembe

2018. júl. 31. 18:44
 3/8 A kérdező kommentje:
A szóbelin a témakör kifejtés részét hogy kel elképzelni ? A vizsgáztató feldob egytémát és arról kell beszélni ?
2018. aug. 1. 07:20
 4/8 anonim válasza:
74%

igen, feltesz egy kérdést, meg ha elakadtál akkor többet

nekem talán az volt a téma hogy egykeként vagy testvérekkel jobb felnőni

2018. aug. 1. 20:48
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én nem sima középfokú németet, hanem OECONOM gazdasági szaknyelvi nyelvvizsgát csináltam náluk, mert a diplomámhoz ez volt a követelmény. A nyelvvizsgára komplett felkészítő könyvük van (gondolom sima B2-re is), nagyon jó a felépítése, a szóbeli témánként van fejezetekre bontva. Ha a feladatokat végigcsinálod, az írásbelin nagyon hasonló feladatokra számíthatsz, így nem érhet meglepetés. A hallás utániról ugyanez mondható el, ahhoz kapcsolódóan is van felkészítő könyv. A szóbelire a tételek a könyvben az egyes témáknál ki vannak dolgozva, párbeszédre is találhatóak példák. Én a Corvinus Egyetemen nyelvvizsgáztam, a vizsgáztatók nagyon barátságosak, kedvesek és segítőkészek voltak. Ha elakadtam feltették másképp a kérdést, vagy rávezettek a megoldásra. Nyilván 0 nyelvtudással nem tudnak segíteni, de nem céljuk a sorozatos buktatás.
2018. szept. 2. 16:10
 6/8 A kérdező kommentje:
Az írásbeli rész milyen feladatból áll ? (Egynyelvűre szeretnék menni) Mennyire nehéz ?
2019. febr. 5. 16:45
 7/8 A kérdező kommentje:
a szóbeli része milyen feladatokból áll ?
2019. márc. 6. 11:46
 8/8 anonim ***** válasza:

Könnyebb az ÖSD

vizsga

2019. máj. 4. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!