Origo angol B2 szobelire csak azokra a kérdésekre kell tudni válaszolni amik a honlapon vannak?
Úgy értem hogy egy témakörben csak azokat kérdezik vagy azért nehezebbeket? (pl olyanokat amik az 1000 kérdés 1000 válaszban)
Mert akkor nem melyednek annyira bele ebbe a könyvbe:)
És még egy kérdés hogy szerintetek magantanar nélkül fel lehet rá jól készülni?
Természetesen nem csak azokra térnek ki, azok csak példakérdések. Egy nyelvvizsgán nem az a lényeg, hogy mennyire tudtad bemagolni otthon a témaköröket, hanem hogy meglepjenek kérdésekkel amikre ott helyben kell reagálnod valamit. Ez méri az igazi nyelvtudást. Na meg aztán némelyik témánál 2-3 kérdés volt, az nem egy nagy beszélgetés.
Ez teljesen a tudásodtol függ. Én voltam tanárnál, kellett, mert nem volt akkora tudásom és szorgalmam, barátnöm viszont felkészült magátol. Magadtol is megprobálhatsz, képeket le tudsz tölteni a netröl, témaköröket amugy is egyedül tanulnád, a szituáciot meg probáld meg egy ismerössel gyakorolni, tuti arra is vannak feladatok online.
Aztán sok sikert, nem kell ráparázni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!