Angol nyelvtan A1-->C1-ig?
Tudom magyar oldal jobb lenne, de ha az elejét megnézed és lefodítod, akkor úgy is rá tudsz keresni, meg később úgy is jól jöhet még az oldal..
"magyar oldal jobb lenne"
Ja, véletlenül se használja má a nyelvet, amit tanulni akar, nehogymá még a végén belejön jobban. Akit érdekel a C1es a nyelvtan, az nem fogja magyarul olvasni. Mondjuk az nem is itt teszi fel a kérdést. Swan: Practical E. Usage
Swan is jó.
Hasonlóan jó Graver: Advanced English Practice
Nyelvtannak hívott könyv a Hemings és a Murphy.
De a legkellemesebb a Thomson-Martinet.
Köszönöm mindenkinek, megnézek mindent!
Az, hogy nem magyar, tényleg nem probléma. :)
En a jonlom a cambridge english grammar in use sorozatot. alapfoktol felsofokig vannak kulon kaidvanyok. A temakorok melle mindenhez feladatsort is tettek, hogy az elmelet atnezese mellett, azonnal rogzithesd azokat a gyakorlatok segitsegevel.
Valamint Dr Budai Laszlo Elo Angol nyelvtan cimu konyvet ajanlom. Nagyon reszletes, minden benne van a nyelvtannal kapcsolatban, s gazdagon szolgal peldamondatokkal is. Ennek kulon erdekessege, hogy elo valodi forrasokbol vesz mintat, pl ujsagok, regenyek stb. Fontos hogy ne keverd ossze a professzor konyveit. Van neki alacsonzyabb szintre is. Amirol en beszelek azt arrol ismered fel, hogy jo vaskos es kemeny fedeles.
"cambridge english grammar in use sorozatot"
Nincs olyan.
B1-Be szintre van olyan címmel egy könyv.
Egyébként fentebbi #3 hozzászólásban ez a "Murphy".
Alatta Essential Grammar in Use. Ez is Murphy.
Felette Advanced Grammar in use. Na, ez nem Murphy, ez Hewings. Fentebbi, #3 hozzászólásban szintén említve - szeretett volna lenni, de elírtam a nevét :D.
" Van neki alacsonyabb szintre is. "
Meg nem alacsonyabb szintre is: BA Students' English Grammar 2009 Osiris
Elirtam a címet kicsit de lényegében van. Advanced grammar in use.
Ami az élő angol nyelvtant illeti. Azt ajánlom, amit az előzőekben belinkeltem.
"Elirtam a címet kicsit de lényegében van."
Miként hozzászólásod felett már olvasható: Advanced Grammar in use. Na, ez nem Murphy, ez Hewings.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!