Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Angol nyelvtan A1-->C1-ig?

Angol nyelvtan A1-->C1-ig?

Figyelt kérdés
Jó nyelvtani összefoglalót keresek angolból az alapoktól egészen felsőfokig. Régen tanultam, most frissíteném a tudást! Online oldal és könyv ajánlás is jöhet! Köszönöm!

2018. júl. 5. 11:47
 1/10 anonim ***** válasza:
70%

Tudom magyar oldal jobb lenne, de ha az elejét megnézed és lefodítod, akkor úgy is rá tudsz keresni, meg később úgy is jól jöhet még az oldal..

[link]

2018. júl. 5. 14:15
 2/10 anonim ***** válasza:
78%

"magyar oldal jobb lenne"

Ja, véletlenül se használja má a nyelvet, amit tanulni akar, nehogymá még a végén belejön jobban. Akit érdekel a C1es a nyelvtan, az nem fogja magyarul olvasni. Mondjuk az nem is itt teszi fel a kérdést. Swan: Practical E. Usage

2018. júl. 5. 16:15
 3/10 anonim ***** válasza:
54%

Swan is jó.

Hasonlóan jó Graver: Advanced English Practice

Nyelvtannak hívott könyv a Hemings és a Murphy.

De a legkellemesebb a Thomson-Martinet.

2018. júl. 5. 16:35
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek, megnézek mindent!

Az, hogy nem magyar, tényleg nem probléma. :)

2018. júl. 6. 11:34
 5/10 anonim ***** válasza:

En a jonlom a cambridge english grammar in use sorozatot. alapfoktol felsofokig vannak kulon kaidvanyok. A temakorok melle mindenhez feladatsort is tettek, hogy az elmelet atnezese mellett, azonnal rogzithesd azokat a gyakorlatok segitsegevel.

Valamint Dr Budai Laszlo Elo Angol nyelvtan cimu konyvet ajanlom. Nagyon reszletes, minden benne van a nyelvtannal kapcsolatban, s gazdagon szolgal peldamondatokkal is. Ennek kulon erdekessege, hogy elo valodi forrasokbol vesz mintat, pl ujsagok, regenyek stb. Fontos hogy ne keverd ossze a professzor konyveit. Van neki alacsonzyabb szintre is. Amirol en beszelek azt arrol ismered fel, hogy jo vaskos es kemeny fedeles.

[link]

2018. aug. 15. 04:37
 6/10 anonim ***** válasza:

"cambridge english grammar in use sorozatot"

Nincs olyan.

B1-Be szintre van olyan címmel egy könyv.

Egyébként fentebbi #3 hozzászólásban ez a "Murphy".

Alatta Essential Grammar in Use. Ez is Murphy.

Felette Advanced Grammar in use. Na, ez nem Murphy, ez Hewings. Fentebbi, #3 hozzászólásban szintén említve - szeretett volna lenni, de elírtam a nevét :D.

" Van neki alacsonyabb szintre is. "

Meg nem alacsonyabb szintre is: BA Students' English Grammar 2009 Osiris

2018. aug. 15. 12:31
 7/10 anonim ***** válasza:
(alul van Basic Grammar in Use is, tózse Murphy)
2018. aug. 15. 12:52
 8/10 anonim ***** válasza:

Elirtam a címet kicsit de lényegében van. Advanced grammar in use.

[link]

Ami az élő angol nyelvtant illeti. Azt ajánlom, amit az előzőekben belinkeltem.

2018. aug. 16. 06:37
 9/10 anonim ***** válasza:

"Elirtam a címet kicsit de lényegében van."

Miként hozzászólásod felett már olvasható: Advanced Grammar in use. Na, ez nem Murphy, ez Hewings.

2018. aug. 16. 08:10
 10/10 anonim ***** válasza:
Az miért probléma?
2018. aug. 16. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!