Ki tanul svédül? Nem lenne a pen-friend-em?
Figyelt kérdés
:)2010. jún. 17. 09:57
1/8 anonim válasza:
Szia! Én kezdő vagyok /illetve leszek -> nyáron kezdem el), ha ez is megfelel, még beszélhetünk róla. Pusz.
2/8 A kérdező kommentje:
Szija:) Én másfél éve tanulgatom, de nyelviskolába csak nyáron járok 3 hétre Svédországba :) Olyan alap-közép között vagyok:) Mikor kezded el? Majd levelezhetnénk ha gondolod:)
2010. jún. 17. 14:44
3/8 anonim válasza:
Szia! Még nem igazán tudok időpontot mondani, és elég ködös, ha azt mondom, hogy júliusban, nem? Addig inkább a részleteket beszéljük meg, ha továbbra is érdekel a dolog.
:)
4/8 A kérdező kommentje:
hm..bocsi,de én július elején elutazok, ezért kellett volna egy pen-friend, hogy addig is gyakorolhassak.De majd nyár után lehet, akkor már úgyis Te is belejöttél :)
2010. jún. 21. 09:53
5/8 anonim válasza:
Oké, akkor majd ősszel. De tényleg úgy legyen! Egyébként jó nyaralást, és egy élménybeszámolóval lógsz nekem! ;) Én meg addig szorgalmasan tanulok.
6/8 anonim válasza:
Én is tanulok svédül. Voltam Svédországban félévet is illetve itthon is tanulok.Néha interneten beszélhetünk ha gondolod. Tanultál már? Lehet később majd akarok nyelvvizsgázni (talán jövőre TISUS-t vagy SWEDEX-t)
7/8 anonim válasza:
Van köztetek olyan 18 körüli fiatal, aki tud svédül, vagy tanul? Akár levelezésre... Lehet privit írni!
8/8 Sziszka7249 válasza:
Csatlakozok a kommentekhez.
Nyár óta tanulom az egyik suliban a svéd nyelvet. Most érek el a kezdő A1 végére.
Folytatás novemberben.
Szívesen leveleznék akár több személlyel is svédül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!