Hogyan lehetne a legkönnyebben megtanulni oroszul?
Én úgy tanultam meg angolul, hogy USA- és Kanada-mániás vagyok. Ha benned is megvan az őrület Oroszország iránt, akkor menni fog. Ha nem, akkor ne is próbálj sietni a nyelvvel.
Másik lehetőség az, ha szimplán baromi okos vagy.
Harmadik lehetőség az, hogy erőlteted, aztán vagy fog menni, vagy nem.
Negyedik: feladod.
De egyet fogadj meg: NE magolj szavakat. Én az angolhoz sosem tanultam őket. Próbáltam kötni őket 1-1 filmbeli mondathoz, vagy csak simán megragadtak valami miatt...
Úgy ha legalább egy minél gazdagabb szókinccsel és IQ val rendelkező orosz emberrel állandó napi kapcsolatban vagy és beszélsz vele.
Erre mondják azt a viccet, hogy az ágyban lehet a legjobban és a leggyorsabban meg tanulni egy idegen nyelvet használni.
Köszönöm a válaszokat!
Igen,szeretem az orosz nyelvet,az orosz zenéket, csak a cirill betűvel még nem vagyok kibékülve.
Nyugi, a cirill betűk lesznek a legegyszerűbbek, amikkel a tanulmányod során találkozni fogsz.:)
Amúgy én is azt ajánlom, hogy hallgass oroszul zenét, nézz filmet, sorozatot. YouTube-on nagyon sok orosz sorozat fent van. Személyes kedvencem a Мамочки.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!