Origo vagy LanguageCert nyelvvizsgát ajánlanátok?
Kedves kérdező,képzeld, én pont ezen a kettőn voltam! :D Origón szóbeliztem LanguageCert-en írásbeliztem.
Az Origós szóbelim már elég rég volt,de arra emlékszem,hogy nagyon kedvesek voltak mindannyiunkkal. Nem dőlt össze a világ, ha megakadtunk valahol. Segítettek visszatérni, ha látták,hogy amúgy nincs gond a nyelvtudással, csak kifogytunk a lendületből. :) Nekem nagyon tetszett.
A LanguageCert írásbelit meg azért választottam, mert én is azt hallottam,hogy nagyon könnyű, és annyi volt a célom,hogy legyen meg amilyen hamar csak lehet (kell a pont). Úgy éreztem a vizsga után, hogy nagyon rosszul sikerült, de végül nagyon jó lett szerencsére,szóval tényleg kedvezőnek mondanám. :) Ráadásul itt 50% a határ, nem 60%, ötvenet meg a legtöbben össze tudnak szedni, akik egy kicsit gyakoroltak előtte.
Szia
Nem tudom hogy milyen celal szerernel nyelvizsgat tenni. Pl ha szeretnel Europaban vagy mashol akkor az ielts vagy toeic ajanlom. Bar joval nehezebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!