Tanult valaki eszperantót Pécsen? Hol érdemes? Nyelvvizsgára szeretnék felkészülni a nulláról.
Figyelt kérdés
Ajánljatok nyelviskolát légyszi!2018. jún. 13. 16:23
1/3 anonim válasza:
Szia! Én pécsi vagyok és tanultam-tanulok eszperantóul, igaz, nem nyelviskolában, csak magánúton. Online tanfolyamot tudok ajánlani. Linkelnék is valamit, de a pontos nevét nem ismerem. Ugyan benne tagja több internetes eszperantó csoportnak, de azok nem tanulós csoportok, ott inkább használni kell a nyelvet, nem elsajátítani.
Azt mondják, középszinten vagyok, de nyelvvizsgám nincsen.
Pécsen korábban létezett egy kurzus, Móró Alfonz vezette a Váradi utcában, de azóta megszűnt.
Kezdetnek talán egy-egy nyelvkönyv is megteszi, pl. Baghy Gyula Eszperantó nyelvkönyve (magántanulóknak is jó).
3/3 anonim válasza:
Én is pécsi vagyok. 3 hete iratkoztam be, online kurzusra(ezt még kicsit szüneteltetem), viszont csak most kezdtem el, Gaál Ottó kreatívnyelv eszperantójával tanulni. (Német, angolt ezzel a módszerrel vettem végig, valahogy jobban átlátom az új nyelvet is így, persze nem leányálom, ez Origó középfokra készít fel, bár szókészlet kevés) Később szeretnék benézni a pécsi, bécsi, berlini eszperantó klubba. Más harmadik nyelvbe nem merek kezdeni és minek tanuljak olyan nyelvet, ahová valószínű sohasem kerülnék...Csoportos tanulás soha nem jött be, magántanár is lassú, pláne eszperantóból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!