Üdv! Kedves "ex" emelt angolos érettségizettek! :D Idén emeltezek és parázok a feladatokon. Milyen konkrét feladatokkal találkoztatok ti a szóbelin?
Vita: szóbeli feleltetés eltörlése
Témakifejtés: pénz
Társalgás: Utazás (egyedül vs. társaságban, jàrművek stb.)
B2? Az nem középfok? Javítsatok ki ha tévedek, nem Magyarországon tanultam.
De ha érdekel... Angliában vizsgáztam, és ott az elhízottság volt a téma. Illetve nagy szerencsémre a másik téma egy kis politika volt, hogy vajon csökkentsék-e a szavazati jogot 16 éves korra. Nem tudom felétek mennyire gyakori téma, de azért leírtam.
#3: a B2 kozepfok, jol tudod. A kerdezo ugy ertette, hogy felsofokun elvarhato temak a fentebb emlitettek, de kozepfokon mar nehezek.:)
Kerdezonek: talalsz egy idegen nyelvi kovetelmenyt az oktatasi hivatal oldalan, ott a temakorok le vannak irva, ezen belul nyilvan sok lehet, de legabb megnezheted hogy mi az amirol fogalmad sincs.:D
Nekem ezek voltak:
Társalgás: bűnözés (azon belül főként lopás, mi minősül lopásnak stb.)
Vita: pénz nélkül is lehet/nem lehet jól szórakozni
Kifejtés: technológia, különböző tudományágak (pl. informatika, űrkutatás, egészségügy) rohamos fejlődése napjainkban
#2-es vagyok, ma voltam szóbelin.
Társalgás: mozi és színház
Vita: autó vagy tömegközleledés
Témakifejtés: ballagási ajándékok
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!