Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mit jelent ez a szöveg, csak...

Mit jelent ez a szöveg, csak kb. , miért akarnak törölni?

Figyelt kérdés

Your request to close your eBay account has been completed. If the account is in good-standing, all associated data, including personal data, has been deleted. While eBay is committed to deleting your data, you may receive additional emails as the deletion propagates through our systems.

For data deletion, you must clear all cookies for each browser that was used on your machine. If you need assistance with clearing cookies and other trackers, go here.

If your account isn’t in good-standing and remains on hold, restricted, or suspended, then this message confirms that the account has been closed. However eBay reserves the right to retain account data to detect, prevent, mitigate, and investigate fraudulent or illegal activities. In no event will eBay retain personal data for a period longer than necessary for this purpose.

Thanks,

2018. máj. 30. 12:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Kérésednek eleget téve törölnek :)
2018. máj. 30. 12:50
 2/6 A kérdező kommentje:

Én nem kértem, h töröljék.

Attól felek, h feltortek

2018. máj. 30. 12:50
 3/6 A kérdező kommentje:
Valami kamu lehet????????
2018. máj. 30. 13:09
 4/6 Todboy ***** válasza:

Milyen címről érkezett az e-mail?

Mikor tevékenykedtél utoljára ebayen?

2018. máj. 30. 13:39
 5/6 A kérdező kommentje:

no.reply@ebay.com

Tegnap. De szerintem valami kamu szar.

2018. máj. 30. 13:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Phishing. A link kamu, ha raklikkelsz, nem engem belepni, de meg van a kodod. Igy le tudjak nyalni a bankkartyad szamat, felhasznaloneved, jelszot es amit akarnak meg. .
2018. máj. 30. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!