Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » So, I wasn't gonna do this...

So, I wasn't gonna do this one. Ez milyen igeidőben van? Helyes így? vagy eggyáltalán valaki elmagyarázná hogy hogy is van ez.

Figyelt kérdés
2018. máj. 26. 21:26
 1/6 anonim válasza:
0%
He isn't going to do this. A going to szerkezetet jelennel használjuk.Hanyagold a google fordítót😂😂
2018. máj. 26. 21:37
 2/6 anonim ***** válasza:
92%

# 1: Te meg hanyagold a "Válasz elküldése" gombot, ha nem tudsz angolul.

Helyes, múlt időben van, bár így kontextus nélkül nem világos, hogy pontosan mit akar jelenteni, egy elbeszélésben simán előfordulhat ilyen szerkezet pl.

2018. máj. 26. 21:55
 3/6 anonim ***** válasza:
87%
Helyes. I wasn’t gonna do this one. = Nem terveztem, hogy ezt megcsinálom. Nem lehet szó szerint magyarra fordítani, mert a magyarban nincs ilyen igeidő, de nagyjából ezt jelenti.
2018. máj. 26. 22:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is helyes😀
2018. máj. 26. 22:10
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azt nem értem (gondolok itt az első válaszra), hogy aki nem tud angolul az minek válaszol.
2018. máj. 27. 16:56
 6/6 anonim ***** válasza:
32%

Igen helyes.

I wasn't gonna make the blood bath.

2018. máj. 27. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!