Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Értékelik attól a levelem,...

Értékelik attól a levelem, hogy nagyon sok mondatot kihúztam benne?

Figyelt kérdés

Az oka az volt,hogy amikor készültem a nyelvvizsgára mindig kb 200 szavas leveleket írtam, itt most 120-160 közöttit kellett írni.

Csak a 2.bekezdés után jöttem rá, hogy ez így nagyon sok szó lesz. Írtam tovább ,mert idő szűkében voltam....aztán néztem,hogy a címzés is rengeteg szó,amit még bele sem számoltam,teljesen kétségbe estem, megkérdeztem az ottani felügyelőt,és mondta ,hogy azt is bele kell számolni.

Igen,nagy hiba,de erről nem tudtam.....olyan személy készített fel,aki ott vizsgáztató,viszont annyi alap dolgot nem mondott el,így utólag rájöttem,hogy ,nagyon bánom.....

Úgy néz ki,hogy kb a 3. sor után van vagy 4 sor kihúzva,aztán jön kb egy bekezdés és megint vagy 3 sor kihúzva ....

Így nagyon gyorsan számoltam meg,de 160 alatt volt.

Most nagyon tartok tőle,hogy most akkor a pontozás hogyan lesz,és lesz egyáltalán.

Azt elmondták ott az elején,hogy ha a szóhatárt túllépjük,nem kerül javításra a levél. Emiatt húztam ki azt a rengeteget..... hogy azért ki legyen javítva.

Van ,aki 30 szóval meghaladta és úgy hagyta ....

Ez egy nagyon fontos nyelvvizsga számomra,és tudom,hogy az én hibám,hogy nem mértem fel a helyzetet.......

2018. máj. 26. 21:21
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

nagyon gratulálok neked!! :)

én még bízom benne,hogy meglesz nekem is :)

2018. jún. 1. 18:20
 12/12 anonim ***** válasza:
köszönöm. :) nem büszkélkedés képpen írtam, csak hogy rámutassak, nem probléma az, hogyha sokkal többet írunk a határnál, vagy össze-vissza firkáljuk a papírt. legalábbis origon. szurkolok! :)
2018. jún. 1. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!