Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mennyire lehet egy nyár alatt...

Mennyire lehet egy nyár alatt megtanulni b2-ről c1-re angolul?

Figyelt kérdés

-magántanár heti egyszer

-sorozat- filmnézés angolul

-könyv olvasás angolul. 2-3 hetente egy könyvet terveznék kiolvasni. Kicsit könnyebbekkel kezdeném, “to kill a mockingbirdet” rendeltem meg elsőre.

-Magamtól tanulás otthon. Hát, itt nem tudok semmit sem ígérni, szerintem 2 naponta pár órát rá tudnék fordítani.

Így mennyire lehet fejlődni így b2-ről c1-re?

Igazából februárig kéne a c1 nyelvvizsga, de nyáron lenne a legtöbb időm tanulni angolul, mert évközben (12.-es leszek) kicsit nehéz lesz :(

2018. máj. 26. 11:52
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Sima ügy.
2018. máj. 26. 12:28
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegy, hogy milyen b2rol. Ha épphogy meglett 60%al vagy majdnem 100% lett, ott hatalmas a különbség. Én egy 92% os b2 után 1 hónap felkeszulessel mentem c1re és 85% lett. Szóval ha erős b2 akkor több mint reális.
2018. máj. 26. 14:37
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha gyenge B2, akkor is simán meglesz ennyi tanulás mellett.
2018. máj. 26. 14:42
 4/4 A kérdező kommentje:
Közepes b2. Köszi a válaszokat :)
2018. máj. 26. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!