Telc B2 angol írásbeli nyelvvizsga mostanában?
Sziasztok! Arra szeretnélek titeket megkérni,hogy aki volt telc b2 angol írásbelin mostanában,az írja le a tapasztalait,vélemènyét,mennyire volt nehéz a szöveg stbstb
Most szombaton megyek és szeretném egy kicsit hallani a ti véleményeteket
Szia! En augusztusban voltam és nagyon élveztem😂de tenyleg
En elotte 3 felkészítő könyvet teljesen vegigcsináltam a tanárommal,és teljesen olyanok voltak a feladatok .Ha jól emlékszem az 1 szövegértés volt nehezebb de szerencsére sikerült jól megoldani.A nyelvhelyességnél a 2 feladat totál káosz volt kb a a szavak felét nem tudtam konkrétan mit jelent de végül ez a rész se lett rossz sot ez lett a legjobb.A levél nagyon könnyű volt viszont becsapos mivel en mindig ugy tanultam h kell cimet meg ilyesmiket írni egy levélnél de itt semmi ilyet nem írt,es mikor oldalra néztem a mellettem ulo lany pedig irt,szoval mai napig nem tudom hogy kellett e vagy sem,de mivel a levelemet egyaltalán nem pontozták le ezert gyanitom nem volt szukseges.A társalgás is nagyon jo volt és mint tapasztaltam nem szamit hogy a tarsad milyen teged egyenileg értékelnek (ami teny csak hat eddig nehezen hittem el).
Szoval nekem az volt hogy a parom a kinai oktatasi rendszerrol kerdezte a velemenyemet es nem is ez volt a feladat ,es en mondtam h hat en nem ismerem a kinai egyetemeket es stb igy a vizsgaztato mondta hogy ne beszeljen ilyenrol.Aztan vegul ez is jó lett.
Tanácsok:ne hagyj uresen semmit ,vigyel magaddal inni meg esetleg enni mert lehet h várni kell a szóbelire egy csomot !🤣
Ne izgulj !!Fölösleges!Dolgozz tollal ,az a biztosabb(szerintem)es nekem is sokan ezt tanácsolták!
Ha kérdésed van írj és persze sok sikert!😁😘
Telc English B2 amiben 8 feladatsir es 2 cd van(szerintem ez az eredeti)
Telc angol vizsgafeladatok a kozepfoku nyelvvizsgahoz (klett kiado ezt netrol szedtem le )
Telc angol nyelvvizsgagyakorló(ezt is a neten talaltam de nem tudom hol)
Speak simply b2(ez a szobelire)
Nagyon szerettem mindegyiket
Kedves kèrdező!
Én is voltam az mai (máj.26) írásbeli vizsgán.Hogy èrzed;hogy sikerült? Szerintem a 2 levél nem volt olyan nehéz;a nyelvtanos első feladat számomra nehéz volt.
Én is ma voltam.
Rövid az eszem, melyik volt az első nyelvtan?
Ja, igen!
Szerintem nem volt gáz. Dehát ez szubjektív, hogy kinek mi nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!