Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Német nyelvtanulás?

Német nyelvtanulás?

Figyelt kérdés
Szeretnék megtanulni németül és valami intenzív tanfolyamon gondolkodom. Hány óra tanulással juthatok el olyan szintre amivel már Németországban is tudok boldogulni és ott fejleszthetem magam tovább?

2018. máj. 19. 20:58
 1/2 anonim válasza:

Szia! En Nemetorszagban elek es minimum egy kozepfok kell de az rettento keves ha rendszeresen (nagyon rendszeresen ) nem beszelsz nemetul es nem gyakorlod (zenehallgatas,konyvolvasas stb -akarki akarmit mond,ezek a modszerek nagyon-nagyon meghatarozoak,mert ezek azok amikre emlekezni fogsz jobban)a nemetet.

Amugy ha levelezo partner kell itt vagyok, menj el egy intenziv tanfolyamra,lepj be egy rakat nemet csoportba,allitsd at a telefonod nemetre, hallgass zenet stb es akkor egy ev alatt eleg jol ossze tudod szedni magad nemetbol.

De 1 evnel kevesebb ( nagyoon intenziv egy ev) ahhoz h kimenj nem eleg.

Amugy en kozepfokkal jottem ki, szoban meg mar arrol is lejjeb voltam es mire kicsit belejottem a dolgokba az ugy egy 8 honap lett. De ez is edeskeves (most felsofokot tanulok a nyelvsuliban), rengeteget kell meg fejlodnom.

Ut.: Amikor kimesz kulfoldre tenyleg akkor fogsz a legjobban fejlodni

2018. máj. 22. 01:59
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :)
2018. máj. 26. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!