Német nyelvtanulás?
Szia! En Nemetorszagban elek es minimum egy kozepfok kell de az rettento keves ha rendszeresen (nagyon rendszeresen ) nem beszelsz nemetul es nem gyakorlod (zenehallgatas,konyvolvasas stb -akarki akarmit mond,ezek a modszerek nagyon-nagyon meghatarozoak,mert ezek azok amikre emlekezni fogsz jobban)a nemetet.
Amugy ha levelezo partner kell itt vagyok, menj el egy intenziv tanfolyamra,lepj be egy rakat nemet csoportba,allitsd at a telefonod nemetre, hallgass zenet stb es akkor egy ev alatt eleg jol ossze tudod szedni magad nemetbol.
De 1 evnel kevesebb ( nagyoon intenziv egy ev) ahhoz h kimenj nem eleg.
Amugy en kozepfokkal jottem ki, szoban meg mar arrol is lejjeb voltam es mire kicsit belejottem a dolgokba az ugy egy 8 honap lett. De ez is edeskeves (most felsofokot tanulok a nyelvsuliban), rengeteget kell meg fejlodnom.
Ut.: Amikor kimesz kulfoldre tenyleg akkor fogsz a legjobban fejlodni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!