Euroexam május 12-ei angol középfokú írásbeli vizsga feladati közül a reading rész első feladatának megoldására emlékszik valaki?
Figyelt kérdés
Én így oldottam meg, nem tudom jó-e
1. Mítosz címet párosítottam
2. Preservation effort
3. Natural damage
4. Go around, into....
5. Deep see...
6. Valami városnézéssel kapcsolatos cím volt, már nem emlékszem
2018. máj. 13. 21:12
1/18 anonim válasza:
Mintha a ötöshöz mást írtam volna.. :/
2/18 anonim válasza:
A Vital Resourcest is beírtam, ahhoz a szövegrészhez, amikor arról beszélt, hogy a sóból ételt és gyógyszereket készítenek.
3/18 anonim válasza:
A másodikhoz (sobol ételt) én is a vital resourcet írtam, nem azt amit te
4/18 anonim válasza:
A preseevation effortot az utolso elottihez írtam azthiszem. Amikor azt írta hogy valamit kitalaltak arra hogy ne halásszanak sokat az emberek vagy valami ilyesmi
5/18 A kérdező kommentje:
Igen, szerintem is azt kellett volna írnom. És a deep see...válasz maradt ki. Akkor abból 4 válasz jó nekem.
2018. máj. 15. 19:44
6/18 anonim válasza:
Igen-igen Én is így írtam, a deep see-re nem is emlékztem, hogy volt.. amúgy Nektek hogy ment összességében?
Nekem a Reading 90-95%
Writing 70-75%
Listening 40-50%
Speaking passz, de ha a 40% megvan akkor elvileg sikerûl a vizsga :)
7/18 laszloszel válasza:
Hasonló lett a reading.
Többi feladatra emlékszik valaki?
8/18 anonim válasza:
Ma tették fel az eredményeket,nektek hogy sikerült? Én átmentem :D
9/18 laszloszel válasza:
Nekem nem sikerült :-(
Sem a telc tavaly, de legalább az origo meglett a múlt héten.
10/18 A kérdező kommentje:
Nem lett meg nekem sem. A levélírás feladat húzta le, de nem értem miért, úgy éreztem jók lettek a leveleim. Az első feladatot lehet, hogy félreértelmeztem. Ti hogy értelmeztetétek, mi volt ott a feladat?
2018. jún. 6. 10:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!