Mennyi idő alatt lehet felkészülni angol középfokú C nyelvvizsgára, ha a tudásom minimális?
attól is függ milyen nyelv. Mondjuk egy angol intenzíven fél év, de ez német nyelv esetén több. Attól is függ mióta tanulod a nyelvet. Meg aztán ezentúl ha tudod sem biztos, hogy átmész, mert cseszett mód szubjektív... 20 éve tanulom a németet, németországban élek 3 éve, német a párom, alig beszélek magyarul, max hetente 2szer mikor a szüleimmel, hazamentem hogy megcsináljam a diplomámhoz a Rigó utcait... sikerült???? szted??? hát elárulom neked, hogy nem... bementem megnézni az eredményt, kérdezem a nőtől hogy ugyan már miért nem fogadták el ezt meg ezt és hogy a szövegértésem miért 0 pontos???????? közölte, mert nem értettem meg a szöveget... mondom aha... nyílván... ezek szreint mesvilágban élek évek óta és egyáltalán szerencse, hogy még élek, mert nem értem a német nyelvet és azért így elég nehéz leht nekem itt boldogulni nem?!?
Na szóval csak annyit akarok mondani, hogy a tökkéletesen felkészült vagy is szubjektív az egész mocsok!!!
(Annyit még hozzátennék, hogy ezután az otthoni Rigó utca után itt kint megcsináltam a DSH felsőfokút NÉMETORSZÁGBAN -NÉMETÜL....otthon nem sikerült a közép sem...) erről ennyit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!