Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » (Petofi Sandor gimnazium)...

(Petofi Sandor gimnazium) angol szintfelmero?

Figyelt kérdés
Szoval kedden fogok angol szintfelmerot irni a petofiben ahol eldontik h haladora vesznek fel vagy kezdore. Valaki petofis segitsen legyszi hogy milyen feladatok voltak nektek es hogy hogy sikerult? Ha nem vagy petofis de mar megirtad akkor neked milyen feladataid voltak stb. :)))

2018. máj. 5. 18:19
 1/3 anonim ***** válasza:
A placement test lényege, hogy nem kell rá készülni, majd kiderül.
2018. máj. 5. 20:33
 2/3 anonim ***** válasza:
nem tudsz rá készülni, mert nem tudod, hogy mire számíts, de nem is kell, mert arra kíváncsiak, hogy mit tudsz biztosra. én 2 éve írtam ilyet, nem nagyon emlékszem már, csak arra, hogy volt olyan feladat, ahol odaraktak nekem 3 szerkezetet aztán döntsem el, milyen igeidők. meg volt egy fogalmazás a végén, 80 kemény szóban kellett írni arról, hogy mik a terveim a nyárra. nagyon könnyű volt
2018. máj. 6. 19:55
 3/3 anonim ***** válasza:

A mi sulinkban evente valtoztatjak a szintfelmerok feladattipusat.

Nekunk pl szovegertes es magnohallgatas volt, majd eggyel alattam jaro evfolyamu baratnomnek karikazos feladat, writing, behelyettesites stb volt.

Ezeknek tenyleg az a lenyege, hogy ne keszulj ra, tudasod szerint bekerulsz valahova. Ha nem is oda raknak, ahova szerettel volna menni, akkor ev kozben igyekezz es ha javulo tendenciat latnak, akkor tuti megengedik, hogy atmenj egy erosebb csoportba.

2018. máj. 6. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!