Origo nyelvvizsga magnóhallgatásán mindkét feladatnál el kell érni a 40 %-ot külön-külön, vagy csak az egész magnóhallgatás résznek kell összesen annyinak lennie?
Ez valami újítás? Nem teljesen értem.
Legutóbb amikor én voltam Origo C1-en. A listening rész kizárólag arról szólt, hogy 1 szöveget kétszer meghallgattunk és kb 5 kérdés tartozott hozzá. A második feladat alatt mire gondolsz?
Nekünk a 8 pontot kellett akkor elérni 20 pontból. De ez 1 feladat volt csak.
több feladatról a listening részen a DExam-on tudok, ott viszont összességében is elég elérni a 40%-ot. Persze a kompenzáló 70% körüli speaking az ideális amennyiben 60% vagy fölé akar kerülni valaki.
Nem ez volt a kérdése, amit írtatok.
2016 óta valóban két feladat van a magnóhallgatásnál. Összesen kell a magnóhallgatásnak a 40%-át elérni, az teljesen mindegy, hogy milyen arányban. Hogyha az egyik feladatod max pontos, a második viszont 0 pont, akkor is megvan a vizsgád minimuma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!