Origo b2 angol 2018 májusi nyelvvizsga, labor megoldások, mik voltak?
Az első feladatban:
1) Nagyon divatos nevek, hagyományok, hagyományos ruhák, kabátok, afrikai hajstílus.
2) a fehérek is ugyanúgy átvették ezeket a szokásokat
3) az a szlogen, hogy hallhatjuk és láthatjuk, hogy a fekete gyönyörű
4) A srác azt mondta, hogy ő táncos és nem politikus
5) Balettiskolát alapított a harlem utcai gyerekekből
6) azt mondta, hogy nem gondolok magamra, csak egy ember vagyok aki kivételesen pont fekete.
a második feladat:
1) otthon ülnek és arra várnak, hogy elálljon az eső és mehessenek horgászni.
2) a zsákmány egy nagy teknős volt
3) miközben íjaztak véletlenül eltalálták a gitárt, amit ki kell majd fizetniük
4) Tom azt állítja, hogy belelökték a vízbe, de David tagadja
hát most így nagyjából ezekre emlékszem, nem tudom mi volt még kérdés.
A második szövegnél még volt egy kérdés, hogy mióta van a táborban. Én arra azt írtam, hogy pár napja.
Ti mit irtatok?
Az elsö szövegnél én az egyik kérdésre csak annyit irtam, hogy tánciskolát alapitott 😑 kihagytam a balett szót...
Valóban volt olyan kérdés is, én is pár napot írtam. Azt hiszem úgy mondta, hogy couple of days.
Szerintem attól egy fél pontot biztos kapsz rá. De nem ezen fog múlni, hogyha a többit jól írtad.:)
Én is lábbelit írtam,10 inch-volt egyedül az érthető:) hallani véltem a teknőst is, de aztán maradt a csuka:)
Az íjászaton én azt vettem ki, hogy a táborvezetőt lőtték meg. Sajnos ennek a szövegnek a forrását nem találom:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!