Melyik (budapesti, TOEFL) angol nyelvvizsgara felkeszito nyelvtanfolyamot tudnatok ajanlani, ami megeri ar- ertek aranyban?
Szerinted van ebből választék idehaza, egy városban? Jó, ha egyet találsz.
Engem a TOEFL csak egészen marginálisan érdekel, de van, aki legalább tett már le ilyent, csak az sosem fog idetalálni így. Van TOEFL kulcsszó, be kéne kattintanod. A fejlécben jobbra lent: "Még nem adtál meg a kérdésedhez kulcsszavakat!" És ha elintézted, akkor az aktív kulcsszóra kattintva elolvashatod az összes TOEFl-re vonatkozó kérdést (4 oldal van, a patagón nyuvérmadár csőrének ívéről több kérdés van itt, azért írtam első mondatomat - szemlátomást amerikai egyetemre kevesen akarnak egy ugrással eljutni ).
"amerikai egyetemre kevesen akarnak egy ugrással eljutni"
Szerintem meg ponthogy elég sokan. - Évi 5 millióan TOEFLeznek.
Az az ország népességének 15 és 40 év közötti része. Tegyük fel, csak minden tizedik sikerül évente. Már akkor is mindenkinek lenne idehaza TOEFL vizsgája.
Mivel, ugye, a gyakorikérdések látogatóiról beszéltem, nem a bolygóról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!