Áprilisi Origó komplex nyelvvizsga eredményét mikorra lehet várni?
Figyelt kérdés
Sajnos nekünk a tájékoztatón ezt nem mondták el. :/ itt valahol azt olvastam 23-24 nap múlva,valaki 30 napot mondott.
Április 7-én volt az írásbeli,a szóbeli+magnó 6-án. Szerintetek mikorra lesz valószínűleg eredmény? (Jó lenne még érettségi előtt megkapni.)
2018. ápr. 15. 15:44
121/202 anonim válasza:
Sajnos nincs...de mar tiszta ideg vagyok eeeen is!!!
122/202 anonim válasza:
Na, hogy állunk a lezárásokkal? :D
125/202 anonim válasza:
Én is lezárt vagyok pár napja.
Itt lakom a szomszéd házban (bp), ma 1-2 körül egy postai furgon állt az épület előtt, a járdán. Nem tudom, lehet nem itt javították vagy a bizonyítványok jöttek meg az előző vizsgáról, de remélem nem csak én kombinálom már be, hogy van valami összefüggés :D
126/202 anonim válasza:
Szabolcs megye
B2 német írásbeli nincs lezárva
127/202 anonim válasza:
Volt már olyan, hogy szombati napon került fel az eredmény?
128/202 anonim válasza:
Igen volt, régebben mikor angolból vizsgáztam akkoriban szerdai és szombati nap volt eredmény mind a 4 alkalommal (külön voltam és 2-2ször)
129/202 anonim válasza:
Én is ma lettem lezárva. (Angol b2)
130/202 anonim válasza:
Előbb lesz nyugdíjam, mint nyelvvizsga eredményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!