Nyelvvizsga adatkitöltés! Ilyenkor mi a teendő?
Most jelentkeztem egy nyelvvizsgára,ami május 25-én lesz. A másik része június 1-jén.
Az eredmény 3 hét ,tehát csak június vége.
A jelentkezésnél adatkitöltésnél vettem észre,hogy a személyim lejár ez év június 29-én.
Azt írja,hogy adatot módosítani jövőhét szerdáig,tehát az utolsó jelentkezési napig lehet.
Hogy csináljam? Menjek el az okmányirodába jövőhét kedden(mert hétfőn nem tudok)...és így módosítom még előtte ? Ha egyből kiadják az új személyim adatait...
Változni fog a személyin a számom, én így tudom. Ez itt a probléma ,hogy változik.
Csak azt nem tudom, hogy most érdemes e emiatt kapkodnom a napokban, vagy ez egy olyan dolog ,hogy ügyintézik a szerdai határidő után is.
Nem, nem adják ki egyből, kb. egy hét.
Hívd fel hétfőn a nyelvvizsgaközpontot.
De mit számít, mi a személyigazolványod száma, miután már rég túlleszel a szóbelin is? Az eredményhez már nem kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!