Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Melyik nehezebb? Egy B2-s...

Melyik nehezebb? Egy B2-s angol nyelvvizsga vagy egy emelt angol érettségi?

Figyelt kérdés
Szerintetek? Mert elvileg egy szinten vannak nagyjából, de hallottam már, hogy könyebb egyik, mint a másik. Pl.; listening feladat?

2018. ápr. 10. 04:56
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én nem tanulok angolul, de németül viszont igen. Ott úgy Van (és a rendszer analógiája miatt szerintem az angolnál is), hogy a legkönnyebb a középszintű érettségi; középfokú nyelvvizsga már nehezebb és az emelt érettségi a legnehezebb.
2018. ápr. 10. 07:09
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Emelt érettségi.

Ha könnyebb lenne mint a közép akkor nem járna érte középfokú nyelvvizsga

2018. ápr. 10. 09:53
 3/4 sm's girl ***** válasza:
Bár azt mondják hogy egy szinten van én inkább gyengébb C1 szintnek nevezném, szóval nehezebb mint a B2. Szerintem leginkább azért mert teljesen mások a típusfeladatok, valamint a Listening rész nagyon nagyon szívatós emelt szinten! Plusz szóbelin is vannak komolyabb témák.
2018. ápr. 11. 19:19
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek! 😁
2018. ápr. 12. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!