Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Milyen a Xantus olasz, orosz...

Milyen a Xantus olasz, orosz kéttannyelvűje?

Figyelt kérdés
Melyiket ajánljátok jobban? Melyiken jobb a nyelvoktatás? Milyenek az osztályközösségek? Melyiken jobb az olaszon ill. az oroszon vagy az angolon? Ha az olaszt vagy az oroszt választom főnyelvként, második nyelvként biztos, hogy angolul tanulhatok vagy azt is mondhatják, hogy "túl sokan tanulnak angolt, ezért te más nyelvet válassz"?

2018. márc. 19. 10:05
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Arra nem jelentkeztem, de ha jelentkeztem volna, akkor pontszámom alapján{129}talán bejutnék.
2018. márc. 24. 08:49
 12/15 anonim ***** válasza:
Jaa igen, akkor tuti bejutnál! Már mindegy, mindenesetre sok sikert neked s nekem is!:D neked Xántus az első?
2018. márc. 24. 15:53
 13/15 A kérdező kommentje:
Igen. :)
2018. márc. 24. 18:09
 14/15 anonim ***** válasza:
Bejutottatok? Hogy tetszik?
2018. szept. 24. 21:56
 15/15 A kérdező kommentje:
Igen. Angol középhaladóra. Nagyon szeretem. Jó a közösség. Szeretem a tanáraimat is. Szárnyalok az angollal. Imádom tanulni. Sok rosszat olvastam korábban erről a gimiről,de semmi nem igaz. Nincs rossz hangulata egyáltalán. Csak ajánlani tudom.
2018. szept. 26. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!