Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Jo (C1-C2) angolosok! Ti,...

Jo (C1-C2) angolosok! Ti, hogy tanultatok meg ilyen jol angolul?

Figyelt kérdés

Most 9.es vagyok, 6. ota tanulok angolul (most kb B1 szinten vagyok), es az a celom, hogy 11. evvegere meglegyen a C1-em. A suli kb. egyetlen rossz angol tanarat sikerult kikapnom, nem hagyj minket ervenyesulni az oran es alig van szo angolrol😔

Eldontottem, hogy beiratkozom ebben a honapban kulon angol tanarhoz heti 1x (mar a szuleimmel is megbeszeltem), a kitartasommal nincs gond, eleg celtudatos vagyok.

Ha ezt rendesen csinalom, sikerulhet a C1? Vagy valami mas tipp jo angolosoktol, hogy ok, hogy tanultak meg jol angolul?

Minden hasznos valaszt nagyon koszonok😚

2018. márc. 18. 17:08
 1/7 anonim ***** válasza:
27%
szorgalommal?
2018. márc. 18. 17:16
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Magyar helyett angolul nézz filmeket, sorozatokat, olvass könyveket, olvass + nézz híreket. Az hobbijaidat angolul csináld, úgy olvass róluk. Járj el külön tanárhoz vagy tanfolyamra, az sokat segít. Ha eljutsz erős B2 szintre, akkor már sokkal több midnent megértesz magadtól, és gyorsabban radanaak rád a dolgok. Ja, és angolul tanulj, ne magyarról fordíts. Igen, sikerülhet.
2018. márc. 18. 17:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Én úgy tanultam meg, hogy naponta használom. (Pedig nem angol nyelvterületen élek.) Nem hiszek a kampányszerű rábuzdulásokban.
2018. márc. 18. 17:21
 4/7 Virág4321 válasza:

-Nézz sokok angol filmet és sorozatot ( először angol felirattal,később anélkül)

-Olvass sokat angolul ( először valami könnyebbel kezdj,mint pl. Harry Potter,vagy oxford rövidítettek,újságcikkek stb..)

2018. márc. 18. 17:23
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Nyiss inkább egy kisállatkereskedést!
2018. márc. 18. 22:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Angol szakos középiskolában hetedik osztálytól kezdve heti 6 angolóra, ezekből 1-2 külföldi tanárral, így meglett 10. végére a C1. Utána "csak" szinten kell tartani, nézz filmeket, játssz, próbálj külföldiekkel levelezni stb.
2018. márc. 19. 11:43
 7/7 anonim ***** válasza:
2018. márc. 20. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!