Hol ismerkedhetnék külföldiekkel nyelvgyakorlás
céljából?
Figyelt kérdés
Az angolomat szeretném fejleszteni, mert ha válaszolni kell, akkor sokszor leblokkolok 😕
Egyébként hallás alapján mindent értek, a nyelvtan is megy, a szókincsem is egész gazdag.
A beszélgetést viszont szeretném gyakorolni, úgy érzem szükségem lenne rá. Tehát a kérdésem: ismertek-e olyan oldalt/appot/bármit ahol beszélgethetnék, esetleg barátkozhatnék olyan külföldiekkel, akikkel angolul beszélnénk?
Ha van némi szabadidőd, akkor ajánlom figyelmedbe az AFS önkéntes programját. Rengeteg külföldi diákot ismerhetsz meg különböző kultúrákból, ráadásul az önéletrajzodban is remekül mutat :)
Ez talán furán hangzik, de én Tinderen ismerkedek külföldiekkel😀Persze ezt abban az esetben ajánlom, ha a kellemest szeretnéd ötvözni a hasznossal. If you know what I mean.
2018. márc. 15. 16:01
3/8 anonim válasza:
Viszont "kulfoldik" helyett angol anyanyelvuekekt keress. A sok kulfoldi rosszul beszeli/korulirja amit mondani akar, ezektol csak rosszul tanulod a beszelgetest.
2018. márc. 16. 13:32
4/8 anonim válasza:
Ja, persze! Mert egy angol anyanyelvű pont az Ohat-Pusztakócsi szingliket monitorozza randi céljából! Hihető.
2018. márc. 17. 02:41
5/8 anonim válasza:
#4-es, a ruszki es azsiai csajokat skubizzak am.
2018. márc. 17. 03:32
6/8 anonim válasza:
#5 Tudom. Nekem is dobálja az ukrán és román k.rvákat, mert 50 km-es körzeten belül vannak. De nem biztos, hogy tőlük éppen angolul tanulhatnék.
2018. márc. 18. 00:48
7/8 anonim válasza:
#4 Képzeld el, én Budapesten élek, itt több a külföldi találat, mint a magyar.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!