Angol nyelvtan tanulás filmekből, zenékből?
#11 téged nem zavar mikor egy tróger magyar annyira nem tiszteli a saját anyanyelvét, hogy helyesen beszélje? engem nagyon zavar.
ha egy idegen országban telepedsz le, a minimum az, hogy helyesen beszéld a nyelvet. már csak a saját magadra való igényesség miatt is. miért akarnál tanulatlan bunkónak tűnni?
én iskolában 9 évig tanultam az angolt, ezalatt 4 tanárom volt. ezekből 1 volt jó, akinek gyakorlatilag mindent köszönhetek, ami angollal kapcsolatos (pl. a baráti társaságomat és a jelenlegi barátomat). hatalmas szerencsém volt, hogy hozzá kerültem. húgomnak is szerencséje volt, hogy jó tanárhoz került gimiben. egyikőnknek se kellett magántanár a nyelvvizsgához. de körülöttünk, a kortársaink mind évekig magántanárhoz jártak, és csak úgy sikerült a nyelvvizsga.
szóval sajnos egyáltalán nem ritka hogy 10 év angol tanulás után se megy valakinek
Jaja, hát #11 nem gondolt bele, mit mondott.
Mondjuk a kérdés az, hogy: megkóstoltad a málnatortát?
És a válasz nem mindegy, hogy ettem vagy megettem. Ha a másodikat hallja, akkor vesz egy másikat, és hazamegy vele, oszt kiderül, hogy egy szelet hiányzik belőle. Tényleg nem zavaró. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!