Hogy érzitek hogy ment a mai március 3-ai B2-es Euroexam nyelvvizsgátok?
Hogy ment az írásbeli?
Milyen volt az írásbeli nektek?
Én Pécsen a Pollakba írtam
Szoval Pecsett irtad es Pollack-ban. Nem vagyok pecsi de nagyon bantotta a szemem bocsi. :)
En Szegeden irtam. Kifejezetten orultem a reading resznel az 5perc plusznak. Mert eddig a peldafeladatoknal 35perc volt megadva es ez az 5perc nagy segitseg volt.
A feladatokkal problema nem volt.
A hallas ertesnel nem dijaztam h az aki fulesrol hallgatta indokolt okkol a magno elinditasa utan vittek ki. Ezzel zavarva a tobbieket. Mellesleg engem kifejezetten zavart a vizsgaztatok diskuralasa ez ido alatt. Igy a listening resz 1/1 reszerol lemaradtam. Utolag okos az ember... jegyzokonyveztetni kellett volna.
Szobeli rendben volt.
Szegeden voltam. Nagyon könnyű volt. Nagyon tetszettek a feladatok,dicséretet érdemel aki összeállította a vizsga anyagot. Jó volt, érdekes volt. Jó volt a kérdésekre válaszolni, olvasni, hallgatni.
Ami viszont negatív volt a a teremben intézkedő felügyelő srác arrogáns viselkedése. Könyörögve kérem a vizsga központot hogy ilyen embereket ne alkalmazzanak mert nem ide valóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!