Ki volt Origó angol B2-es nyelvvizsgán most márciusban?
Én nem értettem vele egyett mivelhogy a tanulás nem egyenlő az inteligenciával és h legyen művelt de attól h x időt eltölt a suliban csak okos lesz nem inteligens :-D
Hár szurkolok!!! Na 1 hónap múlva... ;-)
A szöveg alapján én is egyet vagy kettőt rontottam el. Én a második levelet választottam. Szerintem a szövegértés viszonylag könnyű volt, a közvetítés sem volt vészes. Bár lehet sikerült 1-2 nem túl magyaros mondatot kreálnom.
Húú még egy hónap...
Sziasztok!
Én is voltam márciusban vizsgázni. A szóbelim 37 pontos lett,8 pontot remélem össze tudok szedni magnóból,ami szerintem nem volt vészes..az írásbelimet jónak érzem,ez a behelyettesítős nem volt nehéz,remélem a többi is jól sikerült!
Már lehetne eredmény,mert napi szinten nézegetem az emailemet meg az origo oldalát,de semmi..
Sok sikert mindenkinek!! :)
Sziasztok!
Én is nagyon izgulok már, de úgy gondolom, hogy a héten nem lesz eredmény. Az Origós csoportba valaki írta hogy a februári vizsgánál 25 napra rá került fel. Ez alapján még 'korán' van :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!