Szerintetek így sok pontot veszítek Telc C1-en?
Figyelt kérdés
Most voltam a hétvégén felsőfokúzni, a szövegalkotásos feladatrésznél levelet kellett írni egy újságszerkesztőnek. Na szóval én egy kicsit elhibáztam mivel úgy kezdtem a levelem, hogy megcímeztem mint egy e-mailt, vagy egy szrvey reportot (to, from, subject). Ezután kezdtem el írni a levelet Dear Sir/Madam.... Szerintetek lenullázzák vagy sokat levonnak érte?2018. febr. 27. 14:41
1/6 anonim válasza:
Szia!
Biztos, hogy nem nullázzák le, a pontlevonást is megúszod szerintem. Ha a feladat említette, hogy e-mail, akkor biztos hogy nem vonnak le érte semmit. Ha nem, akkor pedig egy nagyon rosszindulatú javító tanárt kell kifognod ahhoz, hogy ezért pontot vonjon le, elvégre ha helyes, akkor semmi baj nincs vele. Én is így kezdeném, ha e-mailről lenne szó.
2/6 A kérdező kommentje:
Sajnos nem volt odairva h email, csak higy letter..
2018. febr. 27. 18:06
3/6 anonim válasza:
Ha veszítessz is pontot érte, valószínűleg nem annyit, hogy számottevő legyen, főleg ha amúgy rendben volt.
4/6 anonim válasza:
Ha mégis levonnak érte pontot, és tegyük fel pont ezen múlna a nyelvvizsgád, akkor mehetsz fellebbezni és megnézeted újra a javítást ennél a résznél.
5/6 anonim válasza:
szia énis most voltam a februári C1 en :P Azt a feladatot énis valószínűleg kicsi félreérzettem , majd szurkoljunk egymásért :) Hogy ment amúgy?
6/6 A kérdező kommentje:
Haat, szerintem jól sikerültek a feladatok, a próbatesztekhez képest is könnyebbnek tűnt. Nagyon remélem sikerülni fog, szurkolok neked is! :)
2018. márc. 2. 13:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!