95%-os érettségi "elegendő" a felsőfokú nyelvvizsgához?
Ugye most csak viccelsz? Akkor mindenki felsőfokú nyelvvizsgával szaladgálna. :D
Ötös középszintű érettségihez alapfokú nyelvvizsga, ötös emelt szintűhöz pedig középfokú jár.
# 2/3
Középszinthez is adnak, én legalábbis megkaptam 4 éve a 96%-os középfokomhoz az alapfokot, nem tudom még mindig így van-e.
Oktatási hivatalnál néztem meg, mert nem voltam biztos benne, hogy a az adott nyelvi érettségin hány százalék kell (80% derengett régebbről), ott írják: "Középszintű idegen nyelvi érettségi vizsga esetében semmilyen eredménnyel nem lehet (lehetett) nyelvvizsga-bizonyítványt szerezni"
"Ötös középszintű érettségihez alapfokú nyelvvizsga"
2014-ben érettségiztem, 90%-ot értem el, de nem adtak érte nyelvvizsgát
A kérdező kérdése arra irányul, hogy a 95%-os tudás elegendő lehet-e egy felsőfokú nyelvvizsgához... nem arra, hogy jár-e érte.
Nekem 93% lett, és olyan messze vagy a felsőfokútól mint makó jeruzsálemtől :D de persze attól te lehet felsőfokon vagy.
bocsi a ködös kérdésért:D
igen, úgy értettem, hogy ez a szint nagyjából elég-e ahhoz, hogy külön gyakorlás nélkül le tudom tenni a felsőt.
de akkor gyakorlok egy-kettőt pluszba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!