Mikor lesz vajon eredménye a februári ORIGO nyelvvizsgának?
Figyelt kérdés
Az online eredményközlő oldalon átkerült a vizsgám "lezárt" állapotba. Átlagosan innen számítva, kb. mennyi idő míg látható lesz az eredmény?2018. febr. 19. 13:48
1/44 anonim válasza:
Sajnos nem tudom, én is az eredményre várok. Majd írd meg légyszi, ha meg lesz. Az enyém még folyamatban van, nem került át lezártba, de nagyon izgulok.
2/44 A kérdező kommentje:
Egyelőre még mindig nincs eredmény, mindenképp írok ha észreveszem. Én is izgulok nagyon egyébként, de reménykedek, hogy sikerült.
2018. febr. 20. 15:42
3/44 anonim válasza:
Én is reménykedek benne! Nem volt nehéz, de a figyelmetlenségből veszthettem pontokat bőven a levélnél.
4/44 anonim válasza:
Milyen szinten és nyelvből volt a kérdező? Nekem még mindig semmi..már lassan ideje lenne! 😀
5/44 anonim válasza:
Német, középfok.
Nekem sincs semmi :(
6/44 A kérdező kommentje:
Angol, középfok, viszont az írásbelit már korábban megcsináltam, így csak szóbelizni voltam. Lehet, hogy ezért került át hamarabb a lezárt vizsgák közé?! :D
2018. febr. 21. 12:38
7/44 anonim válasza:
A januári ORIGO-s vizsgák eredményét január 29.-én tették fel. Szerintem legkésőbb jövőhét szerdáig felkerülnek az eredmények.
8/44 anonim válasza:
5én voltam szóbelizni, akkor 23án volt eredmény.
9/44 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Én azért reménykedem, hogy hátha még a héten fent lesz.
2018. febr. 21. 15:11
10/44 anonim válasza:
Szerintem pénteken vagy szombaton meg lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!