Mennyire megfelelő google fordítóval tanulni a kiejtést?
Figyelt kérdés
A szókincsemet szeretném fejleszteni, ehhez pedig a 'Best of English 3000 könyvsorozatot vettem segítségül.
A kérdésem az lenne, hogy mennyire helyes a Google Fordító angol kiejtése?
Tehát, csak annyira szeretném a google fordítóját használni, hogy azon angol szavak kiejtését, amelyekben nem vagyok biztos, meghallgassam.
Erre megfelelő ez a program?
2018. febr. 17. 20:10
1/4 chtt válasza:
Elfogadható a kiejtése, bár nekem az tűnt fel, hogy elsőre helyesen mondja, de másodikra már elnyújtja...
Nekem ez az egyik kedvencem: howjsay.com - és a forvo is jó :)
2/4 anonim válasza:
Semennyire. Inkább vegyél egy olyan angol szótárt, amiben le vannak írva fonetikusan is a szavak és persze tanuld meg hogyan kell kiolvasni.
3/4 anonim válasza:
#1: Egyébként másodikra nem elnyújtja, hanem lassítva mondja el, hogy jobban megértsd. De ez szerintem is inkább zavaró, mint hasznos. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!