Valaki tud véleményt, illetve tapasztalatot mondani az origo nyelvvizsgáról?
Szia ! Én angol origo b2 komplexet tettem, és elsőre sikerült. Megvagyok elégedve teljesen az ORIGO nyelvvizsgával, korábban BME-n voltam és az nem sikerült.
A szóbeli: Szerintem egyáltalán nem szigorúak! De lehet, hogy ez helyfüggő. (Én Győrben voltam) Kedvesek, segítőkészek voltak, egy úr vizsgáztatott - és láttam az egész szóbeli alatt hogy ő azon van, h minél több pontom legyen.bÁltalános beszélgetés után rátértünk a témára. Időjárás volt a beszélgetés meg Magyarországról kellett beszélnem. A kép az vacsora volt (a másik képen egy nő volt biciklivel egy hídon), itt rátértem az ünnepekre is, meg különféle ételekről beszéltem.
A párbeszéd meg külföldi barát jön Magyarországra, és a Balatonon fog hajózni de én nem tudok a hajózásról semmit, de megkérdezem a barátomat hogy segítsen.
Lazán kezeltem a helyzetet, természetes voltam nem játszottam meg magam. Mosolyogtam, mindenre válaszoltam és ami eszembejutott azt daráltam.
Az írásbeli is nagyon tetszett. Érhető volt a szöveg és elegendő volt az idő. A szöveg ázsiai és afrikai elefántok összehasonlítása volt, a behelyettesítős a mai túlzott elektronika és telefonhasználatról szólt, a fordítás hogy visszavezetik a főzőórákat a brit iskolákba, levelet egy külföldi barátomnak írtam, hogy elvesztettem egy tárgyat ami fontos volt nekem. A vélemény pedig: A gyorséttermi ételek nem mindig egészségtelenek. Ez volt az állítás.
Sok sikert, én januárban voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!