Központi felvételimnél a matek és a magyar együtt 54 pontos lett. Melyik iskolába lennék esélyes?
Figyelt kérdés
Szegeden:
Deák Ferenc Gimnáziumban 1.kezdő német
2.Kőrösy angol
3.Deák általános
4.Kőrösy 5 éves angol
2018. febr. 3. 18:45
2/6 A kérdező kommentje:
50 pont a hozott pontok
2018. febr. 3. 20:13
4/6 anonim válasza:
Hát ez akkor se erős eredmény. Én is a Deákot mondanám, de azt is nagyon talánra, és bejelölnék pár szakgimit is hogy biztosra menjek.
5/6 anonim válasza:
Szia! :) Én is idén írtam és nekem is ennyi lett... És szintén 50 a hozot pontom. Szerintem ne keseredj el, az átlag 50-60 ont szokott lenni. Én nem arre fele lakom szóval ezeket a sulikat nem ismerem, de szerintem egy közepes vagy kissé gyengébb gimibe simán van esélyünk:) Hajra neked:)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a segítséget!Utolsó kommentelőnek neked is sok sikert!Valahogy fel tudnánk venni a kapcsolatot?
2018. febr. 4. 16:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!