Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Ez azt jelenti, hogy megvan a...

Ez azt jelenti, hogy megvan a nyelvvizsgám?

Figyelt kérdés

Ma jött értesítés a nyelvvizsgaeredmények lekérdezéséről.Azt írja,hogy

“Megfelelt középfokon,komplex (C) tipusban”

De az írásbelim csak 57% lett és a laborberedményt nem is írja még

[link]

Ezt írja.Akkor ez azt jelenti,hogy meglett,vagy megbuktam rajt?

2018. jan. 30. 16:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
6o % alatt is átment, MINIMUM 4o %-ot kell elérnie!
2018. jan. 30. 17:18
 12/17 anonim ***** válasza:
35%

Hülyeséget ne beszélj már! Igen, részfeladatonként 40%-ot kell elérni, de összesítve meg kell lennie a 60%-nak. Ha megnézed, akkor látod is, hogy a részfeladatokat zölddel jelzi, hogy az OK, de az összesített eredmény piros, mert az nem éri el a minimumot.

Még gondolkozom rajta, hogy hogyan számolták ki.

2018. jan. 30. 17:23
 13/17 anonim ***** válasza:
71%

A pontokat kell összeadni. A százalékot nem tudod összeadni és elosztani.

Ez az új szabály, ha az egyik rész meg van 6o %-ra, akkor az meg van. Ha 6o %-nál több, akkor le lehet csippenteni belőle és kiegésziteni a 6o % alattit.

De, itt sem a %-ot adják össze, hanem a pontokat.

Add össze az elért pontokat. Az pontosan 9o pont. A 150 pont a maximum elérhető, ebből elért 9o pontot, az pedig 6o % és ez azt jelenti, hogy pont meg van....

Ez az új a rendszerben a tavalyi évtől. Nem baj, ha az egyik nem sikerül. Ha a másik jobban sikerül, akkor meg van. De, ha a %-ot akarjátok kerekiteni, akkor a kerekités miatt is pont meg van.

Szerintem a gépi számolás is igy van beállitva!

2018. jan. 30. 17:27
 14/17 anonim ***** válasza:
71%
2018. jan. 30. 17:29
 15/17 anonim ***** válasza:
Erről én nem tudtam, de valószínűleg ez lesz a magyarázat rá... A vicces az, hogy nekem 2017-ben nem sikerült a szóbeli része, de ez alapján meg kellett volna adniuk nekem is, mert ezzel a számítással simán megvan a 60%+. LOL!
2018. jan. 30. 18:52
 16/17 anonim ***** válasza:
53%

Emögött az eredménylap mögött minimum 5 személy áll. Többször átszámolják, leellenőrzik egymást és csak akkor

teszik ki.

Szerencsésnek érezheted magad, nem leszólva a vizsgádat, de ez MEG VAN, ez már a Tied. Gratula!!!

2018. jan. 30. 19:01
 17/17 A kérdező kommentje:

Köszi.

Hát nem valami jó eredmény,de legalább meglett elsőre.Mindenesetre én több pontra számítottam

2018. jan. 30. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!