Euroexam eredmény felülvizsgálat, van értelme?
Volt aki fellebbezett itt az euroexam nyelvvizsga eredménye kapcsán és igazat adtak neki?
Csak mert az én szóbeli eredményem gyanúsan gyengébb lett a többi eredményhez képest, illetve elég hihetetlen, hogy minden részpontszámom jobb lett az első próbálkozásomhoz képest, kivéve a speaking, ami 20%al lett gyengébb az előzőnél ( és jórészt erre készültem)
Lehet fellebbezni, de a nagy része nem lesz sikeres.
Egyébként meg nem nagyon tudod magadat objektíven megértékelni, mert nem látod kívülről a teljesítményedet. Én pl a writingnál sokkal jobbra számítottam, ehhez képest 65% lett, párom a speakingjét érezte min 75 körülinek, ehhez képest 59-et kapott:/ és nem volt semmi csalás meg ilyenek, egyszerűen ennyit kaphattunk rá.
Összecserélésről még csak az Euro fórumán hallottam, itt írják, hogy ez utólag is visszakereshető, ha mégis megtörtént:
Nyílván nem tudom magam objektíven megítélni, de hogy 28%ot érjek csak el, úgy , hogy a legutóbbi vizsga óta még készültem 3 hónapot, és először 48% lett kicsit gyanús..
Másrészt pedig önmagában a feladatkidolgozós résznél legalább ott figyeltem minden apró részletre, hogy mind igényes legyen nyelvtanilag, mind szókincsügyileg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!