Emelt szintű érettségi angolból?
Figyelt kérdés
32 éves vagyok, "bent ragadt" diplomával 😔
Magáncégnél dolgozom, tehát nem követeli a nyelvvizsgát a diplomához, tehát eddig nem foglalkoztam vele, azonban most jól jönne a nyelvvizsga pótlék.. 🙃
Már voltam párszor sikertelenül, ezért is hagytam rá, ám egyik ismerősöm mondta, hogy a diplomámhoz "szükséges" alapfok kiváltható egy emelt szintű angol érettségivel.
Ez tényleg így van?
Tanárhoz jártam, most is készülnék rá, de hogy én újra iskolába járjak, az kizárt munka és gyermek mellett :) vagy most ezt hogy kell elképzeni? Köszi
2018. jan. 14. 15:45
1/7 anonim válasza:
Igen 60% feletti eredmény középfokú nyelvvizsgával egyenlő.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Egyénileg felkészülős, ugye? Nem kell suliba járni, remélem. Mikor kell jelentkezni?
2018. jan. 14. 16:01
3/7 anonim válasza:
Ha már többször megbuktál az alapfokú nyelvvizsgán, akkor felesleges a nagyjából középfokúnak megfelelő emelt szintű érettségivel próbálkoznod.
4/7 A kérdező kommentje:
Szállj le a magas lóról! :)
2018. jan. 14. 16:44
5/7 anonim válasza:
A tavaszi érettségire nekünk február 15 kell jelentkezni neked ez fizetős lesz és tanulnod kellett az angolt nyelvet középiskolában hogy csinálhass.
6/7 A kérdező kommentje:
Tanultam! Köszi. Az nen gond, ha fizetős.
2018. jan. 14. 20:19
7/7 anonim válasza:
A neten megtalálod a korábbi vizsgákat. Érdemes megnézni egyet-kettőt, mielőtt befizeted a vizsgadíjat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!