Németből tudsz segíteni?
Állásinterjúra kell írnom,28 éves vagyok és jelentkezni akarok.Milyen sablon szöveggel kezdjem?
/ez a házi, nem én vagyok:)/
bár azt nem tudom h hanyasért kell, a tanár szerint 3 4 között vagyok, az átlagom pedig 4, 2 :DDD ránézésre csak nekem adta ezt fel :(
Köszi ha segítesz!
Vmi olyasmivel kezdd, hogy itt meg itt olvastad az álláshirdetést és nagyon felkeltette az érdeklődésed.
Aztán ényezd magad egy darabig (ilyen olyan képességekkel rendelkezel, ilyen olyan nyelvet beszélsz).
ez a házi marhaság!
állásinterjú úgy néz ki, hogy tőled kérdeznek, te meg válaszolsz rá. Bemutatkozni akkor kell, ha megkérnek rá! (ha engedély nélkül bemutatod magad, akkor nyomulósnak tűnsz a főnök szemében)
de úgy tűnik a sok diplomás tanító néninek fogalma sincs róla, mivel nekik nem kell egyik állásinterjúról a másikba futkozniuk.
Tudom, h hülyeség..
lehet h gáz h 11-es létemre nem tudom h h kezdjek hozzá, de tényleg csak 5 soros adat van...és ez nem önéletrahz, hanem jelentkezni kell egy állásinterjúra és magadról ebszélni :S
Miért lenne hülyeség?
Minden nyelvvizsgán előfordul ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!