Tudtok ajánlani kezdőkek jó angol könyvet?
Figyelt kérdés
pár évig tanultam már az angolt de nem igazán megy,ezért szeretnék megtanulni most egyedül. Tudtok jó könyveket ajánlani amibe a nyelvtani részeket jól leírják? A cél egy középfokú nyelvvizsga lenne.2017. dec. 29. 14:49
1/6 anonim válasza:
Most kb. hol jársz?
Kevered az igeidőket?
2/6 anonim válasza:
Most kb. hol jársz?
Kevered az igeidőket?
Mikor szeretnéd letenni?
4/6 A kérdező kommentje:
Teljesen az elejéről szeretném tanulni mert a nyelvtant nem igen tudom. Igen keverem az időket is nem tudom pl. melyik jelent kell használni. Időben nem tudom hogy mikorra a nyelvvizsgát,amikor úgy érzem hogy már menne. De mindenap tudok rá időt szakítani,szóval intenzíven szeretném tanulni.
2017. dec. 29. 20:25
6/6 anonim válasza:
Ha önállóan akarsz tanulni, a Solutions vagy a Traveller tankönyvcsalád nem megfelelő, mert minden angolul van megmagyarázva bennük.Úgy tudom az Oxford kiadó Angol nyelvtan című könyve magyar magyarázatokat tartalmaz, gyakorlatokkal természetesen. Az 5 perc angol is jó lehet,ha feliratkozol, küldik email-ben az anyagot. A neten is rengeteg megbízható oldal van (BBC English)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!